27.10.08

Välkommen till min nya Wordpressblogg!

Jag slår nu upp dörrarna till min nya blogg. Där kommer du hitta alla gamla inlägg men självklart också nya artiklar.


Därmed välkomnar jag er till Scary Marys blogg. Prenumererar du på min blogg? Ändra då feed-adressen till följande: http://feeds.feedburner.com/scarymary. Prenumererar du via Bloglovin (fd Bloggkoll) så gäller denna adress: http://www.bloglovin.com/inc/addsubscript.php?id=267395

Ny läsare?
Är du intresserad av Mac, webbapplikationer, iPhone, andra mobiltelefoner, internet, IT-nyheter och web 2.0 så är du mer än välkommen till scarymary.se. Vill du prenumerera på min blogg kan du göra det via Bloggkoll eller andra RSS-läsare som Bloglines och Google Reader.

Varför RSS-läsare?
Vill du veta lite mer om fördelarna av att använda sig av en RSS-läsare? Läs då mitt inlägg om Google Reader- en bra RSS-läsare.

Varför ny blogg?
Jag har länge velat ha en Wordpress-blogg men jag har varit feg och lat. Nu har jag äntligen fixat webbhotell, installerat Wordpress och fixat en blogg. Jag kan utforma min blogg som jag vill när jag använder Wordpress-verktyget. Jag kan även använda mig av plugins, något som jag gillar.

Är ni mer intresserade av en lite mer personlig blogg är ni välkomna till Mary.nu. Ni kan också följa mig på Twitter.

Jag hoppas att ni orkar uppdatera era bokmärken och ändra i feed-adressen så vi ses på min nya blogg. Välkomna!

3 kommentarer:

Nora sa...

Hej!
Jag har hittat tillbaks & du har en paus?! :-)

Novalie sa...

Grattis till nya bloggen!

Jag har precis köpt en mac och är enormt tacksam för allt du skrivit som hjälpt mig mycket! Nu ska jag sätta tänderna i Pidgin... ;)

Anonym sa...

Är du duktig på Iphone, får ryck här hemma. Snälla hjälp :)

/Maria