11.8.08

3 datorväskor och 2 idéer för att skapa billiga laptopväskor

Igår listade jag 9+1 . Idag tänkte jag visa två väskor till, varav en jag använder. De är snygga, slitstarka och ganska billiga. Jag använder väskan även fast jag inte har en dator i
den.Nike C.O.R.E Laptop Messenger Bag. Kostar £30, d v s ca 360 kronor på NikeStore.
Nike Core Converge Laptop Messenger Bag. Kostar ca 360 kronor på NikeStore. Den här väskan har jag.

Det finns många fack; ett för laptopen, ett annat stort fack för övriga grejer. I ytterfacket, men under fliken, finns ett fack med många småfack- perfekt för mobiltelefonen, den externa hårddisken, pass, plånboken osv. Det finns även ett fack på fliken och ett på baksidan av väskan.

Tycker du att datorväskor, trots att modellerna har blivit fler och snyggare, är dyra och/eller fula? Då kan du köpa ett fodral, exempelvis här eller här. Använd sedan din vanliga väska med laptopfodralet. Då borde du ha en väska du tycker är snygg. Det negativa är att väskan i vissa fall inte är fodrad och lika beskyddande som en vanlig. Du kan även köpa en ny, "vanlig" och tillräckligt stor väska för att senare stoppa in laptopfodralet.

Du kan även sy din egen dataväska. Eller som precis har gjort; gå och köp ett snyggt tyg och något slags skydd och lämna bort för att återfå ett färdigsytt fodral.

Uppdatering:
Softtype tyckte väskorna från gårdagens inlägg var lite dyra. Då kanske detta inlägg kan vara något? :)
Läs mer:
9+1 snygga laptopväskor
Pimpa din laptop med dekaler/ laptop skins
Datorväskor för bärbara datorer- från Aftonbladet

2 kommentarer:

Bringster datorfodral sa...

Priset var ju kanon! Men lite tråkiga. Då är det bättre att köpa en billig vanlig väska och sen ett datorfodral till själva datorn.

Anonym sa...

Har du artikel nr. på den väskan som du har (Nike Core Converge Laptop Messenger Bag) Brukar vara 6-siffrigt.
// Klas