11.8.08

9+1 snygga laptopväskor

säljer som aldrig förr. De är ofta snygga, små och portabla. När du reser med din kamrat är det viktigt att skydda den från stötar, repor, fukt osv. har länge sett ut som en mjukare variant av en portfölj, vilket jag inte är särskilt förtjust i. Därför tänkte jag ge lite tips och inspiration till snygga och praktiska . Här kommer nio av dessa + ett skin.The Clyde City
- snygg sportig laptopväska från Acme Made som ger ett hållbart och slitstarkt intryck, $99.
The Courier- ännu en väska från Acme Made. Många bra fack. Pris $249.


Cheesy Disco White & Red från Crumpler- en av deras snygga laptopväskor. 1234 kr hos Megastore.Snyggt fodral från Golla. Kostar 299 kronor hos Pikmee.se.


Radical Stripe från Krusell. Sportig messenger bag med priset 595 kronor hos Pikmee.seAO Ally Capellino, en snygg datorväska. 1490 kronor hos Apple Store.
Canvas Vertical Sling för Macbook- $69.STM Alley, smidig väska. 476 kronor på Macoteket.


Till sist, den klassiska, snygga och praktiska Timbukt2 Commodore Messengerbag. 1116 kr på Macoteket.


Relaterat:
Pimpa din laptop med dekaler/ laptop skins

Pimpa din laptop

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dyra. Och Mary: det är relativt svårt att kommentera på din blogg, med Captcha, OpenID, Google/Blogger, Namn/URL, Anonym etc.

scarymary sa...

Ja, dyra, men snygga. Hur menar du att det är svårt? Borde inte vara det... Borde jag ta bort ordkontrollen?

Anonym sa...

Tja, det är lite omständligt, hade vart bättre om kommentera-rutan skulle funnits direkt under inläggen, inte att man måste klicka på en länk osv. Blogspot har väl en funktion där man kan öppna den i nytt fönster? Det hade underlättat.