6.6.08

Pageonce- din personliga internetassistent

Som medlem i många olika sociala nätverk och som en varelse i internetvärlden har man många konton och lösenord att komma ihåg. Det blir många inloggningar per dag.

Jag personligen gillar applikationer som binder samman dessa. Ett bra exempel på detta är Digsby som kan laddas ner här. 8hands är ett annat. Det går även att hantera diverse sociala nätverk i webbläsaren Flock. Det finns fler.

Pageonce är en (beta) webbaserad tjänst som låter dig hantera ett flertal konton och har som konsekvens att du bara behöver komma ihåg ett lösenord för att logga in. Här har du koll på Facebook, MySpace, Friendster, LinkedIn, email med mera. Tyvärr saknas exempevis YouTube, Del.icio.us, last.fm.
Här kan du läsa mer om Pageonce.

Tänk på att välja ett säkert lösenord.

Jag väntar ivrigt på att Digsby ska bli tillgängligt för Linux. Vad jag vet så finns det inget annat program som tillhandahåller samma tjänster, men jag är väldigt öppen för förslag. Kanske du har ett?

1 kommentar:

Anonym sa...

Just to precise that they have added Youtube and del.icio.us now.
But they are still heavily focused on America. So you can forget about the European Amazon websites, or the European banks. Let alone Coop MedMera, CDON or Bokus...

I suggested adding a few European websites a few months ago on PageOnce but they (obviously?) never sent any follow-up... Too bad. The website could be interesting otherwise...