25.4.08

Spraymail hackat

Med tanke på detta är jag så glad att jag för några månader sedan bytte till . Inte bara är den snabbare utan också mer lättanvänd. Integrationen till s andra tjänster är bra och man slipper all jobbig reklam. Jag tycker inte att Googles design är speciellt snygg men den är enkel och då blir det snabbare. Det duger för mig.

Jag har under min Gmail-period aldrig haft ett enda problem med mailen förutom de som hör ihop med min internetuppkoppling. Med en är det alltid något som gör att tjänsten inte fungerar felfritt (uppgraderingar, byten av servrar och nu hackattacken) och jag jag missat en del riktigt viktiga saker pga att Spraymailen inte har fungerat.

2 kommentarer:

Anonym sa...

var inte alltför lättlurad, Gmail, skannar av ditt mail medan du skriver, på höger sida får du reklam anpassad till din mailbox, visst det kallas "respect your privacy" ändå skannas mail, det innebär att deras skanning är så kallad info som sedan används av "andra" på nätet.

scarymary sa...

Att Gmail och privacyn inte alltid går hand i hand, det vet jag. Men jag kände att jag ändå inte skriver något särskilt hemligt via mailen. Då skriver jag mer "hemliga" saker via messenger. Reklam har jag aldrig sett i Gmailen. Kanske jag blockar det automatiskt.